Meilenmacher und Segeltörns auf See

Segeln mit einem unserer unvergesslichen Meilenmacher Segeltörns

Zeezeilen is een indrukwekkende manier van zeilen. Er zijn zeilvakanties waarbij er kleine oversteekjes gemaakt worden van bijvoorbeeld eiland naar eiland en je hebt de zogenaamde mijlenmakers. De Mijlenmakers zijn toch wel het stoerste broertje van alle zeilvakanties die wij aanbieden. In de mast van de meeste tallships of zeegaande charterschepen die over de wereldbol rond varen, wappert de Hollandse driekleur. Zeezeilen zit nog steeds verweven in onze cultuur en ook de kennis van de schepen wordt nog steeds generatie op generatie doorgegeven.

Voordelige mijlenmakers

Dies bedeutet, dass viele dieser mächtigen Segler in der Vorsaison aus den Niederlanden in ihr Sommerseglergebiet segeln und im Herbst zurückkehren. Manchmal wechseln die Schiffe in der Hochsaison, und dazwischen sind lange Fahrten geplant. Oft ist das Segeln im Vergleich zu regulären Segeltörns günstig. Selbstverständlich ist das Catering während der Reise enthalten.

Es wird oft Tag und Nacht gesegelt, bis der Zielhafen erreicht ist. Während dieser Segeltörns gibt es regelmäßige Freundschaften zwischen den Gästen und der Crew für das Leben.

Stap in de wereld van wachtlopen, turen in de nacht, slapen onder een hoek van meer dan 20 graden en zonsopgangen in weergaloze vergezichten. Een belevenis die je daadwerkelijk nooit meer zal vergeten.

Segeltörns

ZeilendeSchepen.nl biedt jou de mogelijkheid om op een imposante reis in te schepen. Er zijn verschillende reizen naar bijv. Schotland, Oostzee, Frankrijk en de Middellandse Zee. Beschik je over een paar redelijke zeebenen of wil je een dergelijke zeereis een keer ervaren, scheep dan in op één van de vele tochten die wij aanbieden. Ervaring is niet nodig, de bemanning legt je graag alles uit.
De zeezeilreizen kun je bij ons boeken op een stoere 20 meter collin archer of een imposante driemaster van 60 meter.
Kijk eens bij de zeilreizen op de Fliegender Holländer oder Thalassa. Deze schepen maken vele mooie tochten waarbij je als gast kunt genieten van prachtige uitzichten, mooie havens en uitstekende verzorging aan boord.
Is een buitenlandse zeilreis op jouw lijf geschreven? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Sea Segeln Großsegler Gruppenreisen Segeln